Tuesday, August 12, 2008

Time for tea


I thought I'd share a picture from a teapot, cup and tray that I made a while back. All made with polymer clay...(of course;) I show you how to make it all here: www.youtube.com/ChristelJensen
Hope you enjoy it. Of course you can make it in any colors you like. The most important thing is to have fun with your own creations. Good luck:)

4 comments:

Ida E said...

Hei. Jeg har sett på youtube videoen din. Skikkelig inspirerende, selv om jeg ikke tror jeg kan få det til selv. Har et spørsmål. Når du setter på hanken på den ferdige koppen pensler du på et eller annet, men hva? Jeg lurer også på om du noen ganger mener cm når du sier inch.
Takk for inspirasjon.
Hilsen Ida

Christel said...

Hei Ida
Så hyggelig at du blir inspirert:) Det er bare å hive seg uti det;)Det jeg pensler på koppen er nok TLS. Translucent liquid sculpey. Leire i flytende form. (du MÅ ikke nødvendigvis ha dette for å lage kopp altså!)Finnes også som Fimo decorating gel. Det den gjør er å forsterke og glatte ut. Jeg mener nok å si det i inches.(håper jeg gjør det eller så er det feil:0)Synes det er håpløst selv med inches, men det er laget med primært tanke på det amerikanske marked. En inch er ca 2,54 cm. Lykke til:)

Meli said...

Congratulations!!! all I have seen is realy great. You are an amazing artist
Regards,
Meli

Star said...

Hei, jeg lurer på hva TSL heter på norsk? Og om du vet om noen norske nettsider de selger det eller om vi må bestille fra utlandet?:)
Kjempe fin side du har, spennende å følge med deg!

Ha en fin dag:)

Mvh Dikte/Star